Welkom bij Groene Letters.

Als ik je vraag mij over jouw bedrijf, product of dienst te vertellen, dan is de kans groot dat we makkelijk een half uur volpraten. Je kunt me vast álles vertellen over je visie, je doelen, waar je trots op bent en waarom je klanten voor jouw merk (zouden moeten) kiezen. Waarschijnlijk gebracht met een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid.

Vraag ik je om over hetzelfde onderwerp te schríjven, dan blijkt dat vaak een stuk lastiger. Terwijl het overgrote deel van je doelgroep in eerste instantie in aanraking komt met geschreven content. Via bijvoorbeeld je website, brochure, socials, online en/of offline advertenties, advertorials, blogs etc. Hoe zorg je dat je ook dan een onuitwisbare indruk achterlaat?

Ik ben Mariël en ik help je graag jouw verhaal om te zetten in authentieke content. Daarbij gaat het overigens niet alleen om dat wat jij wil vertellen, maar zeker ook over dat wat jouw doelgroep wil hóren. Dat blijkt namelijk lang niet altijd hetzelfde. Met content op maat, brengen we jou en je klant dichter bij elkaar.


Waar kan ik je mee helpen:

Contentstrategie
Contentplanning
Content Creatie
Contentmarketing
Copywriting
Redigeren